Digitalisering & Informatievoorziening

De veranderingen in de digitale wereld volgen elkaar razendsnel op. Rijnbrink ondersteunt en faciliteert bibliotheken op het gebied van Digitalisering en Informatievoorziening.

Digitale infrastructuur

Steeds meer werkprocessen zijn afhankelijk van een voortdurend veranderende ICT-infrastructuur. Hoe zorg je ervoor dat deze optimaal blijft werken en blijft presteren zoals jij dat wilt? We helpen je graag en denken met je mee over de ICT-omgeving die past bij jouw organisatie.

Onderhoud en beheer

Ook zorgen we ervoor dat bestaande of nieuwe systemen goed onderhouden worden. Website, registratiesysteem, digitaal netwerk, WISE, InSite, SinglePoint of Contact, cloudback-up of een andere applicatie? Wij zijn je sparringpartner, bijvoorbeeld bij het bouwen, het beheer van externe contracten en de inrichting van de helpdesk. Ook hebben we een Servicedesk, die dagelijks geopend is voor storingen en vragen.

WebShare | Digitale Slagkracht voor bibliotheken

WebShare is een innovatieve IT-oplossing van Rijnbrink. Op een centrale server staat een webpagina met content. Deze pagina wordt ontsloten op de lokale websites van bibliotheken die deze content aan de inwoners aanbieden. WebShare is er voor het ontsluiten van: Livestreaming uitzendingen met centrale chat, webshoppagina’s, campagne-content-pagina’s maar ook een community-platform (pilot). Daarbij maken bibliotheken zelf community-groepen aan en verzorgen de moderatie. Kortom: WebShare geeft bibliotheken meer digitale slagkracht.

Meer weten over WebShare?
Download de flyer of mail webdesk@rijnbrink.nl.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Perry de Wit

Perry de Wit

Adviseur Informatiemanagement

06 13 25 93 01 perry.dewit@rijnbrink.nl
Esther ten Hoeve

Esther ten Hoeve

Contract- en Leveranciersmanager

06 45 13 66 79 esther.tenhoeve@rijnbrink.nl