Bibliotheken in Gelderland

Rijnbrink en de Gelderse bibliotheken werken samen aan een Gelderland waarin iedereen mee kan doen. De Gelderse bibliotheken zijn verenigd in de Vereniging Samenwerkende Gelderse Bibliotheken (SGB).

Het is onze ambitie dat we er – samen met onze partners – voor zorgen dat iedereen taalvaardig is, digitaal mee kan komen en de kans heeft om zich een leven lang te ontwikkelen. Dat iedereen toegang heeft tot de (digitale) informatiemaatschappij en er zijn weg in kan vinden. Dat iedereen kan kennismaken met literatuur, kunst en cultuur. En dat minder mensen eenzaam zijn.

We werken hierbij nauw samen met overheden, scholen, culturele en maatschappelijke organisaties. We sluiten aan bij de lokale netwerken en behoeften in iedere gemeente.

Hoe geven we daar invulling aan?

Rijnbrink werkt in Gelderland samen met het Gelders Bibliotheeknetwerk. We doen er alles aan om de Bibliotheek aantrekkelijk te maken en te houden voor de samenleving. Benieuwd hoe we hier invulling aan geven? Kijk dan op de website www.geldersebibliotheken.nl. Daar vind je veel praktische informatie, ingedeeld per specialisme: Jeugd & Onderwijs, Participatie & Zelfredzaamheid, Persoonlijke ontwikkeling, en Veranderen & Verbreden.

Ga naar www.geldersebibliotheken.nl

Rijnbrink werkt samen met

Meer weten? Onze adviseurs helpen je graag.

Michael Smit

Michael Smit

Netwerkmanager provincie Gelderland

06 57 62 92 30 michael.smit@rijnbrink.nl
Willy Blom

Willy Blom

Relatiemanager bibliotheken Gelderland

06 82 60 02 16 willy.blom@rijnbrink.nl