Onze organisatie

Onze organisatie

Rijnbrink is een Provinciale Ondersteunings Instelling voor bibliotheken in Gelderland en Overijssel. We ondersteunen en adviseren bibliotheken en culturele organisaties met subsidies van de provincies Gelderland en Overijssel. Ook partners van bibliotheken, amateur musici en orkesten in Gelderland en Overijssel ondersteunen en adviseren we op diverse gebieden. Zij kunnen bovendien bij Rijnbrink terecht voor diensten op het gebied van bedrijfsvoering. Daarnaast is Rijnbrink In opdracht van de provincie Overijssel ook uitvoerder van de projecten Cultuureducatie met Kwaliteit en Cultuur aan de Basis in Overijssel.

Lees meer

Werken bij Rijnbrink

Werken bij Rijnbrink

Heb je interesse om bij ons te komen werken? Ben je benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan op onze 'Werken bij Rijnbrink'-pagina. Rijnbrinkers zijn maatschappelijk betrokken mensen, die zich iedere dag vol passie inzetten om bij te dragen aan een leefbare samenleving waarin iedereen mee kan doen. Daarnaast werven we ook medewerkers en adviseurs voor allerlei functies bij bibliotheken in ons werkgebied.

Lees meer

Contactpersonen

Contactpersonen

Wie werken er bij Rijnbrink? Hier vind je een aantal van onze mensen. Natuurlijk hebben we daarnaast nog veel meer fantastische collega’s, die ook geweldig werk leveren! Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Lees meer

Contact

Contact

Heb jij een vraagstuk of opdracht waar je samen met ons mee aan de slag wilt? Wil je vrijblijvend advies van één van onze medewerkers? Of heb je een andere vraag of opmerking? Wij komen graag met je in contact!

Neem contact op