Werving en Selectie & HR

Het succes van je organisatie valt of staat met je medewerkers. Een helder en effectief HR-beleid is hierbij cruciaal. Onze adviseurs op het gebied van HR denken graag met je mee hoe je de juiste medewerkers in huis haalt, en hoe je de juiste omgeving kunt creëren voor tevreden, gemotiveerde en productieve medewerkers én vrijwilligers.

HR advies en personeels- & salarisadministratie

Je kunt bij ons terecht voor HR advies en loopbaanadvies. Ook de personeels- en salarisadministratie kunnen we je deels of geheel uit handen nemen. Zo word je op het gebied van HR volledig geadviseerd en ontzorgd.

Rijnbrink @Work

Rijnbrink @Work helpt bibliotheken met de werving en selectie van nieuwe medewerkers of met de inzet van tijdelijk extra personeel. We denken met je mee en ondersteunen bij het wervingstraject. We kijken samen welke competenties, vaardigheden en talenten nodig zijn voor het invullen van jouw vacature. Vervolgens zetten we een wervings- en selectiecampagne in gang, waarbij we ook de administratieve afhandeling op ons nemen. Omdat wij de bibliotheekbranche door en door kennen, zorgen we samen voor de juiste match!

Flexpool Rijnbrink

Heb je tijdelijk behoefte aan gekwalificeerd personeel bij ziekte, onderbezetting of extra werkzaamheden? Personeel dat inzetbaar is op specialistische vakgebieden? Dan kan onze flexpool een uitkomst zijn! Rijnbrink @Work heeft een flexpool met goed ingewerkt en gekwalificeerd personeel. Zo kun je bijvoorbeeld een Bibliotheekmedewerker, onderwijsspecialist, leesconsulent of mediacoach inzetten, zonder die zelf in dienst te nemen. Rijnbrink @Work neemt bovendien alle administratieve zorg van het tijdelijke personeel uit handen.

Interesse in de flexpool?

Werken met vrijwilligers

Vrijwilligers spelen een onmisbare rol in bibliotheken. Medewerkers en vrijwilligers werken dagelijks samen aan de maatschappelijke opgaven en de transitie van bibliotheken.  Voldoende en goed gekwalificeerde vrijwilligers zijn daarom een belangrijke schakel in de  bibliotheekorganisatie. Hoe staat het met het vrijwilligersbeleid in jouw Bibliotheek?

Rijnbrink is partner voor bibliotheken als het gaat om ‘werken met vrijwilligers’, waardoor een duurzame basis voor medewerkers én vrijwilligers wordt gelegd. We doen dit door:

  • Strategische agendering van het onderwerp.
  • Advisering/ begeleiding visievorming op vrijwilligers.
  • Procesondersteuning voor uitlijning van strategie tot uitvoering.
  • Doorontwikkeling (collectieve) vragen vanuit meerdere bibliotheken. Denk aan een registratietool, functieprofielen, opleidingen, pilot trajecten (zoals NOV certificering), START pakket vrijwilligers.
  • Kennisdeling- en ontwikkeling (via intervisie momenten en BiebtoBieb) provinciaal en landelijk.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Lydia Oldenampsen

Lydia Oldenampsen

Adviseur HR - Recruiter

06 30 16 04 31 lydia.oldenampsen@rijnbrink.nl
Manon van der Pijl

Manon van der Pijl

Adviseur HR - Recruiter

06 45 71 05 05 recruitment@rijnbrink.nl
Miranda Mostert

Miranda Mostert

Corporate Recruiter

06 45 09 36 88 recruitment@rijnbrink.nl
Jorik Siemerink

Jorik Siemerink

HR-adviseur & Recruiter

0645847719 jorik.siemerink@rijnbrink.nl