Het Innovatiehuis van Rijnbrink helpt bibliotheken, culturele instellingen en muziekverenigingen met innovatief denken en doen. Hierdoor ontstaan slimme, innovatieve oplossingen die bijdragen aan de realisatie van organisatorische, maatschappelijke en educatieve doelen. Op deze themapagina vind je alles bij elkaar om je innovatiekracht te vergroten. Van kennis en inspiratie tot hulpmiddelen,  advies of verwijzingen naar partners.

Landelijke Innovatiedag Bibliotheken 2024

Op 29 mei 2024 vond de Landelijke Innovatiedag Bibliotheken plaats, hét evenement voor innovatie-ambassadeurs uit de bibliotheeksector. Dankzij Inspirerende lezingen, workshops en vele ontmoetingen hebben de deelnemers echt kunnen Leren van Buiten. Eerste foto’s in deze LinkedIn-post. Zodra de terugblik van Innovatiebieb beschikbaar is wordt deze gedeeld. Alles om de innovatiekracht van jezelf, je team en organisatie te vergroten!

Terugblik Rijnbrink Innovatiedagen 2023

Tijdens de Rijnbrink Innovatiedagen op 21 en 23 november 2023 ontdekten deelnemers hoe ze hun innovatiekracht kunnen vergroten. Er waren boeiende sessies over de hele innovatiehorizon: van praktische workshops tot revolutionaire presentaties, zoals de sessie “Nieuwe kansen in de Betekeniseconomie”, gegeven door Kees Klomp. Wil je de presentaties terugkijken en downloaden? Bekijk deze via de webpagina Presentatie Innovatiedagen 2023. Bekijk hier een terugblik op deze dagen:

Ook je innovatiekracht vergroten?

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je als medewerker bij een Bibliotheek, MFO of cultuurorganisatie in Overijssel of Gelderland ook je innovatiekracht vergroten? Meer weten over het innovatieklimaat, innovatiehorizon of juist het innovatieproces? Aarzel niet! Neem contact op met een Innovatie Specialist van het Innovatiehuis.

Ben je bovengemiddeld geïnteresseerd in het thema innovatie? Word dan lid van het Innovatie Specialisten Netwerk op Biebtobieb. Samen tillen we innovatief denken en doen naar een hoger niveau!