Webinar & break-out sessie tweede ronde SPUK

Op dinsdag 10 oktober van 15.00 uur tot 16.30 uur organiseren we samen met de Vereniging Openbare Bibliotheken (VOB) en Samenwerkende POI’s Nederland (SPN) een webinar ter voorbereiding op de tweede ronde van de regeling ‘Eenmalige specifieke uitkeringen lokale bibliotheekvoorzieningen 2023-2024’ (SPUK-bibliotheken). Tijdens het webinar worden gemeenten en bibliotheken meegenomen in de geleerde lessen uit de eerste ronde en worden allerhande vragen beantwoord.

Collectieve stem laten horen
Deze aanvraagronde loopt van 15 november tot en met 15 december 2023. We moedigen iedereen aan om (ook) deze tweede ronde een subsidie aanvraag in te dienen. Samen staan we sterk en kunnen we een collectieve stem laten horen naar de politiek!

Break-out sessie Rijnbrink
Na een plenair gedeelte is er volop ruimte voor Gelderland en Overijssel om met ons de diepte in te duiken in een break-out sessie. Hierin gaan we in een kleiner, lokaal gezelschap ervaringen uitwisselen en elkaar inspireren. Hulp nodig op een bepaald onderdeel of het gehele traject? Klik hier voor meer informatie over de ondersteuning die Rijnbrink kan bieden.

Geïnteresseerd?
Meld je aan en krijg uiterlijk twee dagen van tevoren een bevestiging met de link naar het webinar. Ben je niet in de gelegenheid om aan te sluiten? Dit webinar wordt opgenomen. Je kunt het later terugkijken op het YouTube kanaal van de VOB.