Wij werken in opdracht van de Provincie Gelderland en de Provincie Overijssel

In de culturele sector heersen grote zorgen over de gevolgen van de coronacrisis. De impact van het coronavirus op culturele instellingen en zzp’ers is groot. Gedupeerden vragen zich af welke maatregelen er getroffen worden om hen door de crisis heen te loodsen. Onderstaand document geeft een beeld van waar gemiste inkomsten of financiële schade gemeld kunnen worden.

pdfOverzicht_Cultuur_v_23-04-20 

CULTUUREDUCATIE - Team Cultuureducatie werkt vanuit huis waar de adviseurs telefonisch en per mail goed te bereiken zijn. Heb je vragen over cultuureducatie thuis, doorbetaling van kunstvakdocenten of is er iets anders dat je hen wilt voorleggen met betrekking tot de coronacrisis? ? Neem dan gerust contact met ze op.

DIENSTVERLENING MUSIDESK - Bij Musidesk is de dienstverlening weer volledig aan de gang. Dat wil zeggen dat er weer leenverkeer mogelijk is en dat er op alle werkdagen weer medewerkers aanwezig zijn.
We zijn ook weer open voor bezoekers. Hieraan zijn de volgende voorwaarden verbonden:

- bezoeken kan alleen op afspraak; mail of bel dus even vooraf met onze frontoffice; kom je alleen iets afhalen of brengen? Dan hoef je geen afspraak te maken.
- onze openingsuren voor klanten zijn hier te vinden
- we ontvangen maximaal 2 bezoekers tegelijk
- geef vooraf even aan waarvoor je komt, zodat  we materiaal klaar kunnen leggen
- vanwege de veiligheid is het voor bezoekers niet mogelijk om zelf in de kasten te zoeken; de collega's van Musidesk pakken het gewenste materiaal voor je uit de kast, waarna je het rustig kunt inzien

De adviseurs van Musidesk werken nog voornamelijk thuis, maar zijn telefonisch en per mail bereikbaar.