Wij werken in opdracht van de Provincie Gelderland en de Provincie Overijssel

In de culturele sector heersen grote zorgen over de gevolgen van de coronacrisis. De impact van het coronavirus op culturele instellingen en zzp’ers is groot. Gedupeerden vragen zich af welke maatregelen er getroffen worden om hen door de crisis heen te loodsen. Onderstaand document geeft een beeld van waar gemiste inkomsten of financiële schade gemeld kunnen worden.

pdfOverzicht_Cultuur_v_23-04-20 

CULTUUREDUCATIE - Team Cultuureducatie werkt vanuit huis waar de adviseurs telefonisch en per mail goed te bereiken zijn. Heb je vragen over cultuureducatie thuis, doorbetaling van kunstvakdocenten of is er iets anders dat je hen wilt voorleggen met betrekking tot de coronacrisis? ? Neem dan gerust contact met ze op.

MUSIDESK - Team Musidesk start vanaf maandag 11 mei de dienstverlening weer op!
Hoewel het kantoor van Musidesk voorlopig nog gesloten is, kan er wel weer (orkest)bladmuziek geleverd worden en ook kun je weer materiaal retourneren.  

Op de website van Musidesk vind je onder  ‘veel gestelde vragen’ antwoord op veel vragen.

Hier lees je ook regelmatig een update van informatie over de coronamaatregelen en de gevolgen die dit heeft voor de dienstverlening van Musidesk.

De adviseurs van Musidesk werken tot nadere berichtgeving nog niet op kantoor, zij werken thuis en zijn telefonisch en per mail bereikbaar.

Heb je vragen over Landelijke Dienstverlening Bladmuziek dan kun je mailen naar .

Heb je vragen over de FASO Dienstverlening, mail dan naar