Wij werken in opdracht van de Provincie Gelderland en de Provincie Overijssel

Geplaatst door op met onderwerp

Sinds maandag bereiken ons vragen over Leren & Ontwikkelen door bibliotheekmedewerkers op afstand. Wat is er allemaal beschikbaar op Bibliotheek Campus en daarbuiten? Wat is geschikt voor mijn medewerkers en hoe werkt dat?

Op deze website vind je op de pagina Updates coronavirus een document Leren & Ontwikkelen. Daarin staan activiteiten voor leren & ontwikkelen die nu beschikbaar zijn vanuit huis. De komende weken worden er veel aanvullingen verwacht vanuit het hele land, daarom zullen we wekelijks met een update komen. We raden dan ook aan om regelmatig te kijken of er al aanvullingen zijn die geschikt zijn voor jouw medewerkers. Ook vragen we iedereen die zelf suggesties heeft, deze te melden bij

Het volgen van een e-learning of webinar kan overkomen als veel informatie, waarna de vraag opkomt ‘En hoe verder? Hoe integreer ik dit in mijn werk?’ Daarom bieden we in dit overzicht niet alleen de leeractiviteiten, maar ook de contactgegevens van de Rijnbrink adviseurs met wie je over dit onderwerp, bijvoorbeeld na afloop van de e-learning, contact op kunt nemen. We denken graag met je mee over het vervolg voor jou in jouw werk.