Wij werken in opdracht van de Provincie Gelderland en de Provincie Overijssel

Nieuws & Pers

Vanuit de gedachte om als Bibliotheek online goed zichtbaar te zijn, ontwikkelt Rijnbrink podcasts van Woesj.

Is het mogelijk om medewerkers afwisselend in de Bibliotheek te laten werken? Dan is het saneren van de collectie wellicht een optie.

Hoe zorgen wij ervoor dat de Bibliotheek zichtbaar blijft? Nu de Bibliotheken gesloten zijn is het aanbieden van alternatieve dienstverlening prioriteit nummer 1. Rijnbrink werkt daarom aan de volgende vraagstukken:

Om de lastige coronatijden met z’n allen goed door te komen, hebben KB, VOB en SPN geregeld dat alle ruim 6.000 medewerkers van openbare bibliotheken, POI’s en landelijke organisaties drie maanden lang gratis online trainingen van GoodHabitz kunnen doen.

Rijnbrink heeft Gelderse en Overijsselse bibliotheken geadviseerd om in te zetten op de digitale bibliotheek en blijft dit doen. Dit (mede) in navolging op de landelijke lijn vanuit KB, VOB en SPN. We vinden dit hét moment om deze mogelijkheden van de bibliotheek onder de aandacht te brengen van het grote publiek. 

Vanaf woensdag 25 maart is tot nader bericht ons kantoor in Deventer gesloten. Onze panden in Arnhem en Nijverdal blijven vooralsnog geopend voor expeditie-activiteiten. Verder verandert er niets aan onze bereikbaarheid: we blijven telefonisch bereikbaar via ons algemene nummer en het servicenummer en ook de post wordt verwerkt.