Datum
op afspraak
Bijzonderheden
Online of op locatie

Talentontwikkeltraject

Open inschrijving

Wil je advies of ondersteuning bij hoe je je verder kan ontwikkelen, meer zicht krijgen op wat bij je past aan werkzaamheden en omgeving of met meer energie en plezier je werk doen?   

Focus op je talent en ontwikkel je sterke kanten en potentie

Programma

Op het gebied van professionele of persoonlijke ontwikkeling en groei is het fijn om af en toe met een professional van gedachten te wisselen. Iemand die objectief en waardenvrij is, je feedback kan geven en met je meedenkt.

Met behulp van een aantal gesprekken, inzet van instrumenten of werkvormen krijg je meer zicht op jezelf: je talenten, je behoeften, drijfveren en gedragsvoorkeuren. Vergroot hiermee je kracht en zelfvertrouwen. Dit is de basis waarmee je verder kunt inzoomen naar competenties, functies en omgevingen die bij je passen. Dit is eventueel aan te vullen met een 360 graden feedback om meer inzicht te krijgen op hoe je gedrag waarneembaar is door je omgeving. Hoe kan je gewenste competenties verder ontwikkelen of wat is er nodig om bij de gewenste situatie uit te komen?

Verken met een professionele coach die de branche goed kent jouw mogelijkheden en de vervolgstappen!

Aanvullende informatie

Voor wie:
Iedereen die regie wil pakken op eigen ontwikkeling of loopbaan en meer zicht wil op talenten, motivatie, drijfveren en benodigde omgeving om te floreren.

Duur: Drie gesprekken van 2 uur

Investering: € 750 voor het coachingtraject excl. BTW, reistijd en inzet van eventuele talentenanalyses.

Aanmelden

Bij interesse kun je je aanmelden via onderstaande button.

direct aanmelden