Datum
Belangstellingsregistratie
Locatie
Hunneperkade 70
Deventer
Aantal deelnemers
5 – 16

Intervisie: wie ben ik als leider?

Bijeenkomst

Jouw bibliotheekorganisatie is in transitie en jij en alle collega’s bewegen mee. Maar hoe gaat dat? Welke aandachtspunten kom je daarin tegen? En wie ben jij als leider? Meld je aan voor een intervisiegroep over leiderschap in de bibliotheek.

Programma

We starten met een intervisiegroep over leiderschap in de bibliotheek, bedoeld voor teamleiders en managers op tactisch en operationeel niveau*.  Een intervisiegroep bestaat uit 5 tot 8 mensen die samen praktijkgericht willen leren. De sessies staan in het teken van uitwisseling. Onder begeleiding van een adviseur van Rijnbrink bespreek je eigen praktijkvragen aan de hand van drie thema’s:

Thema 1: wie ben ik als leider?
Thema 2: leiden van anderen
Thema 3: leiderschap bij verandering

Tijdens de intervisie halen we ook op welke vervolg-leervragen er zijn op deze thema’s, als input voor een breder programma in 2023 en verder.

Aanvullende informatie

De intervisie bestaat uit 4 bijeenkomsten, een kennismaking en 3 intervisie-sessies van 3 uur. in september 2022 is een eerste groep gestart, een tweede groep start in januari 2023. Bij voldoende belangstelling volgen er meer groepen.

Er zijn geen deelnemerskosten aan verbonden, wel doe je een investering in eigen tijd. De inzet van Rijnbrinkadviseurs wordt betaald vanuit het programma Basis Garanderen.

* Ben je als directeur of manager op zoek naar intervisie op strategisch niveau? Meld je dan bij campus@rijnbrink.nl wellicht kunnen we een extra groep starten.

Aanmelden

Op 28 juni is een eerste groep gestart. Heb je ook belangstelling? Meld je dan aan via onderstaande belangstellingsformulier. Zodra we genoeg aanmeldingen hebben, starten we een tweede groep. De sessies worden in overleg ingepland.

Belangstellingsformulier