Datum
In overleg
Bijzonderheden
Duur en aantal deelnemers, in overleg

ICT-vaardigheden op alle niveaus

In-company

De wereld om ons heen digitaliseert. En jij? Ben je Digi-onzeker en wil jij digitaal vaardig(er) worden? Ben je juist Digi-sterk en werk je al veel met bepaalde office applicaties, maar streef je nu naar meesterschap? Wil jij je werkdruk verminderen met behulp van moderne middelen? Kortom wil je dat jouw ICT vaardigheid, of dat van je teamleden verder ontwikkeld wordt? Explain-iT biedt trainingen op alle niveaus en voor uiteenlopende gebruikers.

Programma

Individuele training: bij een individuele training vindt er een 1-op-1 training plaats incompany. De training vindt plaats op tijden die de werknemer het beste uitkomt. De inhoud wordt in overleg vastgesteld. In de training worden de vragen volledig beantwoord en is er veel ruimte voor eigen inbreng. De duur van individuele leervormen is vaak korter dan bij open-inschrijvingen/groepstrainingen. Dit komt door de intensieve kennisoverdracht.

Groepstraining: ben je op zoek naar een training voor meerdere collega, of is er binnen de organisatie een leerbehoefte voor meerdere medewerkers? Dan is een groepstraining de ideale oplossing. De training kan volledig op maat worden gemaakt, voordeel hiervan is dat de training volledig wordt afgestemd op de behoefte van de doelgroep. De trainingslocatie, datum en tijden zijn in samenspraak te bepalen.

Klassikale open-inschrijving: bij de open-inschrijving staan trainingsinhoud, -data en -tijden vast. Medewerkers van verschillende organisaties zijn bij deze training aanwezig. Inschrijving op een training via open-inschrijving is mogelijk vanaf één persoon.

Nb. Rijnbrink en Explain-iT zijn een korting van 10% overeengekomen op de prijzen van klassikale, open inschrijving trainingen. Geef bij aanmelding aan dat je gebruik wilt maken van het Rijnbrink aanbod.

Aanvullende informatie

Explain-iT is een trainingsbureau met een breed aanbod aan vaardigheidstrainingen voor IT-eindgebruikers. ExplainiT verzorgt voor ons en onze partners Microsoft Office trainingen, waaronder bijv. algemene Digitale Vaardigheden, MS Office en meer.

Door te trainen en te coachen op de werking en toepassing van IT-applicaties, project- en procesmanagementmethodieken en bijbehorende afgeleide gedragscomponenten blijven medewerkers en organisaties wendbaar. De mogelijkheden zijn uiteenlopend en in overleg is nader invulling aan de trainingsbehoefte te geven.

Kijk voor het volledige aanbod op: https://www.explainit.nl/.