Wij werken in opdracht van de Provincie Gelderland en de Provincie Overijssel

Heb jij een vraagstuk of opdracht waar je samen met ons mee aan de slag wil? Of heb je een andere vraag of opmerking? Wij komen graag met je in contact! 

Afdelingen

Cultuureducatie    Collecties, media en leeskringen    Facilitaire diensten    FinanciĆ«le en salarisadministratie    Musidesk    Personeelszaken    Servicedesk    Rijnbrink @Work    Rijnbrink Campus    Overig/ algemene vragen   

Adressen

Bezoekadres Rijnbrink

Hunneperkade 70
7418 BT Deventer
088 19 70 300


Route
Hunneperkade 70 Deventer

Postadres

Rijnbrink
Postbus 352
7400 AJ Deventer

Pakketpost

Rijnbrink
Kamperstraat 29
7418 CA Deventer

Bereikbaarheid

Ons pand is zowel per auto als openbaar vervoer bereikbaar.

  • Komt u met de auto dan kunt u gebruik maken van onze parkeerplaats. Het aantal parkeerplaatsen is echter beperkt. Wij kunnen helaas geen parkeerplaats garanderen. Parkeert u op straat, let dan goed op de verbodsborden en hou er rekening mee dat parkeren in een groenstrook/in de bocht is verboden.

    LET OP: Gebruikt u een ingebouwd navigatiesysteem, dan kan het zijn dat die u naar een verkeerde locatie brengt. Gebruik daarom bij voorkeur een actuele app als Google Maps of Waze.

  • Openbaar vervoer. Vanaf station Deventer is het ongeveer een kwartier lopen naar de Hunneperkade 70. Met de ov-fiets is het circa 5 minuten. Ook stopt er een bus voor het pand. Zie pdfbijgaande PDF voor de routebeschrijvingen per fiets en lopend.

Volg ons op social media

Twitter
Facebook
LinkedIn