Communicatietoolkit<br />
Kinderboekenweek<br />
2022
Communicatietoolkit
Kinderboekenweek
2022

Tijdens de Kinderboekweek, 5 t/m 16 oktober, staat het leesplezier van kinderen centraal. Een uitgelezen kans voor bibliotheken om te laten zien dat zij een onuitputtelijke bron van inspiratie, informatie, lezen en leren zijn. Dit jaar staat de Kinderboekenweek in het teken van de natuur met het motto Gi-Ga-Groen!.

Communicatietoolkit

In de commissie marketing van de VOB is afgesproken dat we de Kinderboekenweek campagne in gezamenlijkheid landelijk inzetten.
We ondersteunen je daarom graag bij het opzetten van jouw lokale campagne met onderstaande communicatietoolkit. De communicatietoolkit bestaat uit een communicatieplan met handige tips en acties over hoe je de campagne lokaal kunt uitrollen. Het tweede deel van de communicatietoolkit bestaat uit direct te plaatsen content en beeldmateriaal ter promotie van je activiteiten voor verschillende kanalen, zoals website, nieuwsbrieven en social media.

Download Kinderboekenweek communicatieplan (PDF)

>>Download complete toolkit (zip)<<

Teksten en beeldmateriaal

Download pakketten met afzonderlijk alle promotieteksten, beeldmaterialen of opmaakbestanden.

Download alle Kinderboekenweek 2022 promotieteksten (.zip)
Download alle Kinderboekenweek 2022 beeldmaterialen (.zip)
Download Kinderboekenweek 2022 opmaakbestanden (.zip)

Effectmeting

De evaluatie van de campagne vindt plaats o.b.v. enquêtes richting bezoekers en medewerkers/vrijwilligers. Hiertoe ontvang je voor beide segmenten een link naar de enquête aangevuld met een kant-en-klare begeleidende tekst die je kunt gebruiken bij het verzenden van de enquêtes.

Download handleiding effectmeting
Download tekst t.b.v. enquête mailing

Vragen?

Heb je vragen over het communicatieplan, de communicatietoolkit of de effectmeting? Neem dan contact op met Ceriel Verschoor per mail of bel 06 82 87 72 05.