Webinar Grip op je geld

Op donderdag 3 november vond het webinar Grip op je geld plaats. Het webinar is een initiatief van Rijnbrink en komt voort uit de behoefte van verschillende organisaties uit ons netwerk om iets te betekenen voor medewerkers en vrijwilligers in financieel lastige tijden.

In het webinar vertelt financieel expert Monica Helbig over de mogelijkheden om financieel rond te komen en grip te krijgen op je geld, zodat je ook budget over kunt houden voor leuke dingen. Je krijgt (meer) financieel inzicht en tips en trucs die je meteen kunt toepassen. Dat het onderwerp leeft, bleek wel uit het aantal aanmeldingen. Bijna honderd medewerkers en vrijwilligers van bibliotheken en Rijnbrink meldden zich aan.

Het webinar is terug te kijken tot en met 1 november 2023:

BEKIJK HET WEBINAR

Mocht je als medewerker of vrijwilliger met jouw financiƫle situatie aan de slag willen, dan kun je je aanmelden voor de 12-weken challenge. In twaalf weken ga je zelf aan de slag met praktische oefeningen en opdrachten waarmee je nieuwe inzichten opdoet over het omgaan met geld. Hoe je je hiervoor aanmeldt, kun je terug luisteren in de opname van het webinar.