Succesvolle bijeenkomsten Publieksacademie Leven Lang Ontwikkelen

Een tekort aan personeel en vergrijzing op de arbeidsmarkt: het dwingt tot een andere kijk op werken en doorwerken. Hoe houd je de arbeidsmarkt wendbaar? Hoe krijg je medewerkers klaar voor de toekomst? Deze en vele andere vragen kwamen aan bod tijdens de Publieksacademie Leven Lang Ontwikkelen in Rozet in Arnhem.

Terugkijken?

Ook bij Stadkamer in Zwolle, in Brabant en Groningen zijn er bijeenkomsten van de Publieksacademie geweest.  Als je (onderdelen van) de bijeenkomsten terug wilt zien, kun je hier terecht:

de website van de Publieksacademie LLO

In 2022 trekt de Publieksacademie Leven Lang Ontwikkelen met een serie bijeenkomsten door het land. Fysiek en/of online. Dit jaar komen er nog zes nieuwe bijeenkomsten bij. De inschrijving voor deze bijeenkomsten loopt via de website van de Publieksacademie.

Benieuwd wat een Leven Lang Ontwikkelen voor jou kan betekenen? Kom naar een (digitale) bijeenkomst in jouw regio. Deelname is gratis.

Aftermovie Publieksacademie Leven Lang Ontwikkelen in Rozet in Arnhem (4 april ’22)

Wat is de Publieksacademie Leven Lang Ontwikkelen?

De Publieksacademie Leven Lang Ontwikkelen is een initiatief van Alles is Gezondheid, DPG media, Mediahuis en de Nederlandse bibliotheken en wordt landelijk ondersteund door de Leerwerkloketten en het Ministerie van SZW. Het centrale thema van de Publieksacademies is dit jaar: Leven Lang Ontwikkelen. Hoe benut je talenten van mensen optimaal, houd je iedereen inzetbaar en stimuleer je leren en ontwikkelen?

De Publieksacademie bestaat uit een publiekscampagne (o.a. publicaties in lokale en regionale bladen) en een fysieke/online bijeenkomst. Deze laatste is voor professionals die inspelen op behoeftes uit de samenleving, zich inzetten voor inwoners en het creëren van maatschappelijke meerwaarde nastreven. En dit allemaal ondersteund door wetenschappelijke inzichten door de bijdrage van deskundigen (wetenschappers, hoogleraren) en met een hoog entertainmentgehalte.

De kracht van de Publieksacademies is het regionale karakter. Het centrale thema krijgt overal een lokale kleur, omdat de Publieksacademies met regionale partners worden vormgegeven rondom een actueel maatschappelijk vraagstuk. Rijnbrink is één van de regionale partners van deze Publieksacademie.