Samen Tijdreizen op de Innovatiedagen 2023

Het Rijnbrink 75-jaar symposium van 20 september 2023 eindigt met het thema ‘STRAKS’. Hoe kun je je het beste op de toekomst voorbereiden? Kom op 21 of 23 november naar de Rijnbrink Innovatiedagen in Deventer. Bekijk de intro-uitnodiging. Tijdens deze dagen reis je naar de toekomst en keer je geïnspireerd terug naar het ‘NU’. Want met kennis over de toekomst kun je direct aan de slag!

Doen, beleven en ontdekken

De Innovatiedagen bestaan uit een doorlopende markt met innovatieve oplossingen en interactieve sessies die innovatief denken en doen stimuleren. Van de workshop ‘Basis Innoveren’ tot de sessie ‘Hoe ziet het publiek van de Toekomst eruit?‘. Van ‘Online oplossingen voor het presenteren van je jaarverslag’ tot een commando van het Korps Mariniers die je vertelt hoe te overleven in sterk veranderende tijden. Meemaken, meedoen en meebeleven, dat is de kern. Inhoud die de ogen opent en je blik vergroot.

Reserveer nu alvast een plek!

Kom je voor een specifieke sessie of voor meerdere sessies? Alleen voor dinsdag of ook donderdag? De keuze is aan jou. Het programma verschijnt 10 oktober online. Daarna start het inschrijven (vol = vol). Reserveer nu alvast een plek. Bekijk hieronder de hoofdsessies. Maak een keuze, noteer het in je agenda en reserveer de plek per mail: Innovatiehuis@Rijnbrink.nl.

Di. 23 november
14.30 – 16.30 uur Workshop: Nieuwe Kansen: Lef, Durven, Doen Betere dienstverlening en meer, andere, nieuwe verbindingen met inwoners zodat lokale waarde toeneemt.
13.00 – 14.00 uur Sessie: Hoe ziet het Publiek van de Toekomst eruit? Als je weet hoe het publiek zich gaat ontwikkelen kun je daar nu al op voorbereiden met diensten die aansluiten.
10.00 – 12.30 uur

Workshop: De Kunst van Verhalen Vertellen

Het verhaal goed vertellen is je collega’s en omgeving meekrijgen in de volgende stap van het idee. Dat scheelt tijd en voorkomt beren op de weg.
Do. 23 november

10.00 – 12.30 uur

Workshop: De Basis van Professioneel Innoveren

Bespaar tijd met het innovatieproces. Slim en gestructureerd nieuwe ideeën verder brengen of afstoten.
13.00 – 14.00 uur

Sessie: Nieuwe kansen in de Nieuwe economie

Weet je hoe de toekomst eruit ziet? Dan kun je nu alvast je organisatie, mensen en dienstverlening voorbereiden.
14.30 – 15.30 uur Panelgesprek: AI en de rol de Bibliotheek Wat gebeurt er op AI-gebied? Wat is de rol van de Bibliotheek? Ontwikkel visie en vorm je mening op basis van dit panelgesprek.

Meer weten?

De Innovatiedagen worden georganiseerd door het Innovatiehuis van Rijnbrink. Wil je meer over de dagen weten? Of over het Innovatiehuis? Neem contact op met de Kwartiermakers van het Innovatiehuis Daphne ten Siethof (adviseur) of Remko Hekkers (adviseur marketing en communicatie). Mail naar Innovatiehuis@Rijnbrink.nl.