Thema Impact en Data

Ontdek de nieuwe themapagina Impact en Data. Hier vind je een schat aan kennis, handige tools, praktische werkwijzen, cursussen en advies voor impactgericht en data-geïnformeerd werken. Alles overzichtelijk gepresenteerd, zodat je snel vindt wat je zoekt. Of je nu strategische kennis nodig hebt of een vraag wilt stellen aan een adviseur van de Vakgroep Onderzoek: de themapagina is jouw startpunt voor vinden van antwoord.

Voor wie?

De themapagina is voor iedereen die werkt bij een bibliotheek of multifunctionele organisatie of accommodatie en die meer impact wil maken of betere beslissingen wil nemen op basis van impactgericht en/of data geïnformeerd werken.

Verschil maken met jou

Als Rijnbrink willen we het verschil met je maken. We verbinden, pakken aan en brengen teweeg. Dat zie je terug op de themapagina. Lees de blog van Dieuwke de Goede van Bibliotheek Kampen. Verbind jezelf aan de IMPACT Community.  En we pakken aan met behulp van kennis, tools en werkwijzen om toe te passen in de (dagelijkse) praktijk.

Meer weten?

Bekijk de themapagina Impact en Data. Heb je vragen over de inhoud? Neem contact op met Modai van Aken, adviseur Vakgroep Onderzoek.

We analyseren voortdurend hoe waardevol deze pagina is voor iedereen die op zoek is naar kennis en tools op het gebied van impact en data. Heb je een mening, melding of tip over de inhoud van de pagina? Laat het ons weten! Je kunt een e-mail sturen naar Gonnie Nikamp van Team Digitalisering en Informatievoorziening.