Talkshow ‘Toekomstkracht Overijsselse Bibliotheek’

Donderdag 10 februari tussen 11.00 – 12.00 uur organiseert de provincie Overijssel samen met Rijnbrink een online talkshow over de Toekomstkracht van de Overijsselse Bibliotheek’. Kijk ook mee!

Tijdens deze uitzending komt aan bod hoe de provincie Overijssel samen met gemeenten de komende jaren wil investeren in de bibliotheken. Aan tafel zitten onder meer Roy de Witte (gedeputeerde van de provincie Overijssel), Bernard Fransen (bestuurder van Rijnbrink), wethouders en bibliotheekdirecteuren. Hoe kunnen we zo goed mogelijk met elkaar samenwerken en de  rol van de bibliotheken verder versterken? Wat is daarvoor nodig?

Exclusief interview met David Lankes

Onderdeel van de talkshow is een exclusief interview met de beroemde Amerikaanse bibliotheekinnovator David Lankes. Hij vertelt meer over de bibliotheek van de toekomst en de Community Library.

Aanmelden

Ben jij vanuit de gemeente betrokken bij de innovatieagenda van bibliotheken? Werk je bij een bibliotheek of bij een organisatie die samenwerkt met de bibliotheek? Of heb je als culturele partner goede ideeën over wat de educatieve, maatschappelijke bibliotheek voor een stad/dorp kan betekenen? Kijk mee met deze online talkshow ‘Toekomstkracht Overijsselse Bibliotheek’ en meld je aan.

Meld je aan om mee te kijken!