Inschrijven voor de Innovatiedagen van 21 en 23 november 2023

Tijdens de Innovatiedagen van Rijnbrink op 21 en 23 november krijg je tools, kennis en inspiratie aangereikt om je innovatiekracht te vergroten. Zo versterk je jezelf, je team en organisatie en ben je beter uitgerust voor de toekomst. Doe mee en bezoek de Innovatiedagen.

Welke sessie(s) ga jij volgen?

De Innovatie Sessies zijn voor medewerkers van Rijnbrink, bibliotheken en cultuurorganisaties uit Overijssel en Gelderland. Toegang op basis van inschrijving (vol=vol). Alle sessies zijn op het kantoor van Rijnbrink in Deventer. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Waarin ga jij je innovatiekracht vergroten? Kies uit 16 sessies verdeeld over 2 dagen. Je kunt zoveel sessies volgen als je wilt,. Bekijk het programma en kies de sessie die bij je past.

Bekijk de Innovatie Sessies van dinsdag 21 november.
Bekijk de Innovatie Sessies van donderdag 23 november.


Meer weten?

Heb je vragen over het inschrijven? Mail naar campus@rijnbrink.nl. Heb je vragen over de inhoud van de Innovatiedagen? Neem contact op met Daphne ten Siethof of Remko Hekkers via innovatie@rijnbrink.nl. Tijdens de Innovatiedagen worden opnames gemaakt voor extern gebruik. Wil je liever niet in beeld komen? Geef het op de dag zelf door.

De Innovatiedagen worden georganiseerd door het Innovatiehuis van Rijnbrink.

We kijken uit naar jouw inschrijving en graag tot in november!