Een feestelijke afsluiting van ons jubileum jaar!

Op woensdag 27 maart sluiten we ons jubileum jaar af met een feestelijke cultuurdag! Een middagprogramma waar team Cultuureducatie met haar partners het kunst en cultuuraanbod presenteert voor komend schooljaar en je kunst en cultuur beleeft! Musidesk trakteert ons in de avond op een muzikaal cadeau, namelijk een concert van Het Orkest Koninklijke Luchtmacht: ‘The Jukebox’. Je bent van harte uitgenodigd voor het middag- en avondprogramma!

Kunst vergroot je kansen!

Cultuuronderwijs op elke school en voor ieder kind in Overijssel. Dat is waar wij aan werken. We stimuleren lokale samenwerkingen en zijn de schakel tussen onderwijs, gemeenten en cultuuraanbieders. Benieuwd welke kansen er liggen wanneer je kunst en cultuur integreert in het onderwijs? Kom het ontdekken!

Wat valt er te beleven?
Vind de mooiste voorstellingen en exposities van Overijsselse culturele instellingen voor in jouw cultuurprogramma. Phion, de Nationale Reisopera, Janssen en de Boer, Rijksmuseum Twenthe, de Fundatie en Theater Sonnevanck bieden een kijkje in de voorstellingen voor aankomend schooljaar. Ook nemen we je mee in onderzoeken die vertellen wat kunst en cultuur kunnen betekenen voor jouw onderwijs. Een dag vol ervaringen en inspiratie om kunst en cultuur te integreren in jouw onderwijs.

The Jukebox door het Orkest Koninklijke Luchtmacht 

Op woensdagavond 27 maart sluiten we ons jubileumjaar feestelijk af in de Deventer Schouwburg met een concert door het Orkest Koninklijke Luchtmacht onder leiding van gastdirigent Joeke Hoekstra. De avond staat in het teken van ‘the Jukebox’: de show waarin je als bezoeker zélf mee bepaalt wat er wordt gespeeld. We zijn ontzettend blij dat we deze avond aan muziekliefhebbers, muzikanten en muziekverenigingen mogen aanbieden. We hopen dat je er bij bent om samen met ons te genieten van deze prachtige voorstelling én te proosten op de afsluiting van ’75 jaar Rijnbrink’. Beleef dit bijzondere moment met ons mee in de Deventer Schouwburg!

Orkest met rijke historie en modern repertoire
Het Orkest Koninklijke Luchtmacht (opgericht in 1950) bestaat uit 48 conservatorium geschoolde musici in dienst van de Koninklijke Luchtmacht. Het gezelschap staat bekend als blaasorkest met een unieke sound en spectaculair licht en decor.

Bepaal zelf mee wat er gespeeld wordt
De avond staat in het teken van ‘the Jukebox’: de show waarin je als bezoeker zélf meebepaalt wat er wordt gespeeld. Kies een tophit uit je jeugd, laat de mooiste filmtrack spelen, beleef jouw favoriete meezinger of romantische love-song en bepaal samen met het orkest de speellijst van het concert. Ondersteund door veelzijdige vocalisten ontstaat live een programma dat elk concert weer uniek maakt.

Praktische informatie

Datum: 27 maart 2024 
Start middagprogramma: 14.30 uur

Start avondprogramma: 20.00 uur
Locatie: Deventer Schouwburg

Meld je aan!

Meld je hier aan voor het middagprogamma ‘Kunst vergroot je kansen’ en reserveer je ticket(st) voor ‘The Jukebox’. Wees er snel bij!