Doe mee aan onze pilot Diversiteit, Inclusie & Gelijkwaardigheid!

Denk je weleens na over de vraag hoe jouw organisatie in de bibliotheek- en culturele sector een inclusieve omgeving kan worden, waar iedereen zich welkom voelt en gelijke kansen heeft om deel te nemen en deel uit te maken?

Dan hebben we goed nieuws: we mogen nu drie trajecten aanbieden voor MT/MT+, waarbij je samen met twee adviseurs van Rijnbrink aan de slag gaat met Diversiteit, Inclusie & Gelijkwaardigheid, gericht op bewustwording en ambitie.
We maken gebruik van twee inclusiescans (https://codedi.nl/) en aan het einde van dit traject heb je duidelijke richtlijnen waarmee je aan de slag kunt.

Belangrijk: Zelfs als je het thema Diversiteit, Inclusie & Gelijkwaardigheid (nu nog) niet in je plannen hebt opgenomen, maar van plan bent om hier in 2025 mee aan de slag te gaan, kan dit traject dienen als voorbereiding.

Enthousiast geworden? Meld je zo snel mogelijk, maar uiterlijk 15 april a.s., aan om mee te doen. Aanmelden kan bij anneliesbartelink@rijnbrink.nl of marte.janssen@rijnbrink.nl.
Wil je eerst nog meer informatie? Daarvoor kun je ook bij Annelies of Marte terecht.