BiebBoys zijn terug met de Grote BiebBoys Zomerchallenge

Ook deze zomer dagen de BiebBoys alle leerlingen van groep 3 t/m 8 uit om tijdens de zomervakantie met boeken en lezen bezig te zijn. Dit jaar proberen de BiebBoys tijdens de zomer hun talenten in te zetten om wereldrecords te verbreken. Maar ze kunnen wel wat hulp gebruiken!

Opnieuw een Zomerchallenge

De Grote BiebBoys Zomerchallenge is een mooi programma om vanuit de Bibliotheek aan te bieden aan de basisscholen in het werkgebied. De start vindt plaats in de klas. Leerkrachten kijken samen met hun leerlingen naar de video van de BiebBoys in de klas. Vervolgens gaan de leerlingen aan de slag met het bijbehorende lespakket. Alle kinderen krijgen de Grote BiebBoys Zomerchallenge-poster en het stickervel mee naar huis. Op de poster laten de BiebBoys op verschillende plekken hun talenten zien. Er staan tien toffe challenges en leesopdrachten op, voor thuis én voor in de Bibliotheek. Maar daar blijft het niet bij, er komt ook een Bibendo Mysteriespel online!

Doe mee en bestel het Grote BiebBoys Zomerchallenge pakket

Deze keer wordt de Zomerchallenge gekoppeld aan verschillende talenten die kinderen kunnen hebben. Idee daarachter is dat de challenge zoveel mogelijk kinderen aanspreekt.

Enthousiast over dit leerzame programma? Klik hier voor meer informatie over de BiebBoys, de Grote BiebBoys Zomerchallenge en de bestelprocedure van het pakket.

BiebBoys is een initiatief van de Bibliotheek Gelderland Zuid. De Grote BiebBoys Zomerchallenge wordt mede mogelijk gemaakt door het netwerk van Overijsselse Bibliotheken en het Gelders Bibliotheeknetwerk, in samenwerking met Rijnbrink. Meer informatie over dit initiatief? Neem contact op met Jeannette Hofman.