Bernard Fransen nieuwe bestuurder Rijnbrink

Bernard Fransen is benoemd als nieuwe bestuurder van Rijnbrink per 1 oktober 2021. Hij volgt Tineke van Ham op die dan ruim 10 jaar bestuurder van Rijnbrink is geweest.

Portret van Tineke van Ham en Bernard Fransen naast elkaarWie is Bernard Fransen?
Als enthousiaste verbinder heeft Bernard ruime ervaring bij lokale overheden in Gelderland. Afgelopen jaren heeft Bernard als directeur van De Connectie deze organisatie een fase verder gebracht. De Connectie richt zich op de bedrijfsvoering van en voor de gemeenten Arnhem, Renkum en Rheden, zodat zij zich weer volledig kunnen richten op de inwoners en bedrijven. De rode draad van zijn loopbaan zit op het snijvlak van bedrijfsvoering, dienstverlening en maatschappij.

De Raad van Toezicht kijkt met vertrouwen uit naar de komst van Bernard Fransen op 1 oktober 2021. ‘Wij zijn Tineke van Ham zeer erkentelijk voor het feit dat ze samen met de bibliotheeknetwerken en landelijke partijen heeft gebouwd aan een brede ondersteuningsinstelling die bijdraagt aan lokale meerwaarde. Wij zien in Bernard een bestuurder die met zijn verbindende capaciteiten de ingezette koers van Rijnbrink kan voortzetten’ , aldus Jan Broekhuizen, voorzitter Raad van Toezicht.

Eén van mijn drijfveren is om organisaties hun opgaven in verbinding met hun omgeving aan te laten gaan. Bij Rijnbrink krijg ik de kans om als eindverantwoordelijke midden in onze samenleving te staan.
Bernard Fransen Toekomstig bestuurder Rijnbrink