Aftellen naar de Innovatiedagen van Rijnbrink

Het programma van de Innovatiedagen van Rijnbrink staat als een huis. De deuren bij Rijnbrink in Deventer openen zich op 21 en 23 november voor deelnemers van bibliotheken en cultuurorganisaties uit de provincies Overijssel en Gelderland. Vergroot op deze dagen je innovatiekracht.

BEKIJK DE PROGRAMMAFLYER

Innoveren is je toekomst versterken

Het thema dit jaar is Samen Tijdreizen. En… Tijdreizen gaan we op deze dagen ook echt doen! Want als je de toekomst beter kent kun je je daar vandaag al op richten met slimme oplossingen en innovaties. Innoveren is vernieuwen met een positieve impact voor jezelf, je team, of je organisatie. Versterk je toekomst. Welkom op de Innovatiedagen.

Top 3 meest populaire innovatiesessies

Inmiddels stijgt het aantal inschrijvingen tot boven de 270. Er gaat op 21 en 23 november bij Rijnbrink heel wat gebeuren en dat wil je als innovatiefan zeker niet missen! In dit bericht een laatste oproep om mee te doen. Welke van de top 3 meest populaire sessies ga jij volgen? Klik op de titel voor de programmapagina en bekijk de sessie van je voorkeur.

  1. Do. 23-11 | 14.45 – 15.45 | Debat Kunstmatige Intelligentie & Cultuur
  2. Do. 23-11 | 13.15 – 14.15 | Nieuwe Kansen in de Betekenis Economie
  3. Di. 21-11 | 13.15 – 14.15 | Hoe ziet het Publiek van de Toekomst eruit?

Meer weten?

Bekijk alle innovatiesessies van dinsdag 21 november en donderdag 23 november of download de programmaflyer. Heb je vragen over de inhoud van de dagen? Neem contact op met Daphne ten Siethof of Remko Hekkers (Innovatie@Rijnbrink.nl).

Tijdens de Innovatiedagen worden opnames gemaakt voor extern gebruik. Wil je niet in beeld komen? Geef het op de dag zelf door.  De innovatiesessies in vogelvlucht bekijken? De onderstaande video neemt je hierin mee (geluid aanzetten voor het meest swingende, innovatieve resultaat).

De Innovatiedagen worden georganiseerd door het Innovatiehuis van Rijnbrink.