Wij werken in opdracht van de Provincie Gelderland en de Provincie Overijssel

Bibliotheken ondersteunen nieuwe Nederlanders bij het (non-formeel) leren van de Nederlandse taal en basisvaardigheden. De fotostrip die nieuwkomers wijst op de mogelijkheden van de Bibliotheek is in zeven talen beschikbaar.

Bibliotheken en Provinciale Ondersteunings Instellingen voor bibliotheken in Nederland kunnen de fotostrips en posters via dit formulier bestellen.

Contactpersoon


Aanvragen posters

Verzending per stuk à €0,69.

Aanvragen fotostrips

Verzending per 10 ex. à €10,99.

Goed om te weten

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van het pakket (vanaf 4,50 euro). Alle bedragen zijn exclusief btw. 

Bestellen is mogelijk tot en met 13 december 2019. In januari verzenden wij je bestelling. Er zijn twee vaste bestelmomenten per jaar, in april 2020 is er een nieuwe gelegenheid om te bestellen.

Heb je vragen over de fotostrip of poster, stuur een mail naar projectleider Karien van Buuren.

Het ingevulde formulier wordt via e-mail verstuurd naar Rijnbrink. Je ontvangt een bevestiging op het aangegeven e-mailadres. Geen e-mail ontvangen? Neem dan contact op met het secretariaat.

Anti-spamcode voor verificatie (verplicht)

Om te voorkomen dat er ongewenste e-mails (spam) via dit formulier worden verstuurd, graag hieronder de anti-spamcode invoeren. De code is niet hoofdlettergevoelig. Als de code niet goed leesbaar is, kun je de code vernieuwen door op het icoontje naast het invoerveld te klikken.


captcha