Wij werken in opdracht van de Provincie Gelderland en de Provincie Overijssel

Magische momenten! Die beleef je soms als je geniet van een theatervoorstelling of als  je jezelf laat gaan in muziek of dans. In Overijssel hebben we de ambitie om alle kinderen zulke momenten te laten beleven. En niet alleen kinderen, maar ook leerkrachten, ouders, opa’s en oma’s, noem maar op. Kunst verbindt en geeft plezier. Daarom investeren we in cultuureducatie. Al meer dan de helft van de Overijsselse scholen geeft cultuureducatie en heeft leerlijnen ontwikkeld. Deze laten we graag zien in onze publicatie ‘De kunst meester’ met daarin alle in Overijssel ontwikkelde Cultuureducatie met Kwaliteit leerlijnen uit de 21 gemeenten waar Rijnbrink voor werkt gedurende de periode 2013 -2016.

Deze publicatie hebben we speciaal voor scholen gemaakt. Veel scholen hebben namelijk al in de Cultuureducatie met Kwaliteit periode 2013 -2016 een leerlijn cultuureducatie ontwikkeld. Andere scholen hopen we met deze publicatie te inspireren, zodat zij ook Cultuureducatie met Kwaliteit op hun school willen en een aanvraag doen!

Om een leerlijn te ontwikkelen, te verankeren of te verdiepen zijn financiële middelen beschikbaar binnen de nieuwe regeling Cultuureducatie met Kwaliteit 2017 -2020. Meer weten? De adviseurs Cultuureducatie helpen graag. Hun contactgegevens vind je hier.