Wij werken in opdracht van de Provincie Gelderland en de Provincie Overijssel

Geplaatst door op met onderwerp

Hoe helpen we mensen om de snel veranderende maatschappij bij te houden? Welke vaardigheden hebben zij nodig en hoe kunnen we samen zorgen voor een sterke helpende hand?

Binnen het provinciale initiatief (Digi)Taal Werkt! worden de lokale krachten van verschillende partijen en organisaties gebundeld met als doel Overijssel basisvaardig te maken. Op 1 november worden het initiatief, de bijbehorende projecten en samenwerkingspartners gepresenteerd op een conferentie in Holten.

Greep uit het programma

Het programma wordt geopend door gedeputeerde Hester Maij. De keynote speech van Prof. dr Maurice de Greef gaat over de noodzaak van samenwerking om laaggeletterden te ondersteunen en echt resultaat te bereiken. Daarnaast is er volop gelegenheid om te netwerken en meer te horen/zien over de lopende projecten. 

Voor wie?

De conferentie (Digi)Taal Werkt! is interessant voor:

  • iedereen die zich met Bibliotheekwerk of cultuur bezighoudt zoals wethouders, beleidsmedewerkers, Bibliotheekdirecteuren en -specialisten
  • samenwerkingspartners zoals ondernemers, bedrijven, onderwijs, partners in het sociaal domein en lokale taalaanbieders

Praktische informatie

Datum: donderdag 1 november 2018
Tijd: 09:30-12:30 uur
Locatie: Kulturhus Holten, Smidsbelt 6, 7451 BL Holten


Bekijk alvast een deel van de lopende projecten van (Digi)Taal Werkt! op de website


Zet donderdag 1 november alvast in de agenda. Samen op weg naar een basisvaardig Overijssel!