Wij werken in opdracht van de Provincie Gelderland en de Provincie Overijssel

Geplaatst door op met onderwerp

Stadkamer Zwolle maakt kans op de titel 'Beste Bibliotheek van Nederland'. Stem jij ook?

Het vakblad Bibliotheekblad heeft Stadkamer Zwolle genomineerd voor deze titel. De jury van het vakblad heeft daarnaast ook Bibliotheek Barendrecht, Amsterdam Bijlmer, Purmerend, Sittard en Veendam genomineerd.

Hoogwaardige Bibliotheken in Nederland

Het Bibliotheekblad wil met deze verkiezing benadrukken dat ons land beschikt over hoogwaardige, openbare en vernieuwende Bibliotheken. Bibliotheken nemen immers een onmisbare plek in de huidige Nederlandse samenleving in. Het is een plek waar ontmoeten centraal staat. 

Jury en publiek bepalen

Welke Bibliotheek de titel uiteindelijk wint, wordt bepaald door een vakjury én het publiek. Vanaf vandaag tot en met 1 maart kan het publiek stemmen op één van de zes genomineerde Bibliotheken. Daarnaast worden de genomineerde Bibliotheken de komende maanden meerdere keren door een mystery guest bezocht. Deze mystery guest beoordeelt welke Bibliotheek het beste functioneert en optimaal invulling geeft aan de functies uit de Bibliotheekwet. 

Stem op Stadkamer Zwolle!

Vind jij ook dat Stadkamer Zwolle de titel 'Beste Bibliotheek van Nederland' verdiend? Stem dan nu op Zwolle via deze link

De bekendmaking en uitreiking vindt plaats op 20 maart 2018 tijdens het Nationale Bibliotheekcongres in Den Helder.