Wij werken in opdracht van de Provincie Gelderland en de Provincie Overijssel

Geplaatst door op met onderwerp

‘De kunst meester’, alle in onze 21 gemeenten ontwikkelde Overijsselse Cultuureducatie met Kwaliteit leerlijnen gebundeld!

Magische momenten! Die beleef je soms als je geniet van een theatervoorstelling of als je jezelf laat gaan in muziek of dans. In Overijssel hebben we de ambitie om alle kinderen zulke momenten te laten beleven. En niet alleen kinderen, maar ook leerkrachten, ouders, opa’s en oma’s, noem maar op. Kunst verbindt en geeft plezier. Daarom investeren we in cultuureducatie. Al meer dan de helft van de Overijsselse scholen geeft cultuureducatie en heeft leerlijnen ontwikkeld. Deze laten we graag zien in onze publicatie ‘De kunst meester’ met daarin alle in onze 21 Overijsselse gemeenten ontwikkelde Cultuureducatie met Kwaliteit leerlijnen gedurende de periode 2013 -2016.

Speciaal voor scholen 

Deze publicatie hebben we speciaal voor scholen gemaakt. Veel scholen hebben namelijk al in de Cultuureducatie met Kwaliteit periode 2013 -2016 een leerlijn cultuureducatie ontwikkeld. Andere scholen hopen we met deze publicatie te inspireren, zodat zij ook Cultuureducatie met Kwaliteit op hun school willen en een aanvraag doen!

Om een leerlijn te ontwikkelen, te verankeren of te verdiepen zijn financiële middelen beschikbaar binnen de nieuwe regeling Cultuureducatie met Kwaliteit 2017 -2020. Tot 1 juni kon hiervoor voor komend schooljaar een aanvraag ingediend worden. Volgend jaar zijn er weer mogelijkheden. Meer weten? De adviseurs Cultuureducatie helpen graag. Hun contactgegevens vind je hier.

Naar ‘De kunst meester’