Wij werken in opdracht van de Provincie Gelderland en de Provincie Overijssel

Geplaatst door op met onderwerp

Op woensdagmiddag 15 februari 2017 vindt hèt congres over cultuureducatie in Overijssel plaats.

Op woensdagmiddag 15 februari 2017 vindt hèt congres over cultuureducatie in Overijssel plaats. Leerkrachten, schooldirecteuren en cultuuraanbieders worden speciaal uitgenodigd om deel te nemen. 

Ook de komende periode kunnen scholen en aanbieders aanvragen doen voor de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit. De Expeditie speelt hierop in.  Op 15 februari kunnen scholen kennis maken met het culturele aanbod voor Overijssel. Voor scholen die vervolgens een aanvraag willen doen organiseren we in maart en april drie mini Expedities speciaal over het doen van een aanvraag. Hiervoor ontvangen zij tegen die tijd een aparte uitnodiging.

Deze editie van Expeditie Cultuureducatie staat dus helemaal in het teken van kunst en cultuur: het ervaren, beleven en het geïnspireerd raken. De Expeditie is bedoeld voor alle basisscholen en schoolbesturen in Overijssel. Maar ook het voortgezet onderwijs is van harte welkom. Het wordt een middag met een verrassend en bijzonder programma: workshops, pitches, culturele ontmoetingen en ongeijkte zaken en een inspirerende lezing. Dans, theater, beeldende kunst, muziek, en nog veel meer! 

Klik hier voor meer informatie en aanmelden

LogoXC metmetrolijnen2