Wij werken in opdracht van de Provincie Gelderland en de Provincie Overijssel

Geplaatst door op met onderwerp

De Overijsselse bibliotheken zijn sinds 1 juni aangesloten bij het landelijke loyaliteitsprogramma Voordeel met je biebpas.

Aanbiedingen Voordeel met je biebpasMet de aansluiting van de Overijsselse bibliotheken is Voordeel met je biebpas inmiddels in acht provincies in Nederland beschikbaar. Hierdoor kunnen in totaal zo'n 3,5 miljoen bibliotheekleden in Nederland gebruik maken van kortingen en speciale acties van partners van de bibliotheek.

Overijssels aanbod
Op de landelijke website zijn in de provincie Overijssel nu al meer dan 60 aanbiedingen te vinden. Bibliotheken hebben in de afgelopen maanden theaters, bioscopen, dierenparken, musea, pretparken, bezoekerscentra en andere instellingen benaderd voor samenwerking. In de komende maanden en jaren zullen continue ledenaanbiedingen worden toegevoegd. De bibliotheken in Overijssel delen uit en spreken hiermee hun waardering uit voor hun loyale leden.

Rijnbrink Groep ondersteunt bibliotheken in Overijssel en Gelderland (die al in een eerder stadium waren gestart) bij de implementatie en doorontwikkeling van Voordeel met je Biebpas.