Wij werken in opdracht van de Provincie Gelderland en de Provincie Overijssel

Geplaatst door op met onderwerp

Jeannette van 't Veen voert vol enthousiasme haar loopbaangesprekken. Kijk donderdag 18 juli naar Droom in Uitvoering (Ned 1) om te zien waar zo'n gesprek toe kan leiden. 

In het nieuwe programma Droom in Uitvoering volgt Omroep Max een half jaar lang mensen die een carrière vaarwel zeggen om hun droom te volgen. Tijdens de uitzending van donderdag 18 juli aanstaande vanaf 20.30 is het de beurt aan de Deense Lisbeth Borg. Ze raakte als gevolg van bezuinigingen haar baan in de bibliotheeksector kwijt en heeft toen mede op basis van gesprekken met Jeannette besloten haar hart te volgen en van haar passie haar werk te maken: het bakken van Deense taarten.

Dat een prettig adviesgesprek je weer succesvol op weg kan helpen bewijst Lisbeth inmiddels met haar succesvolle eigen bedrijf Danish & Delicious. Via de website deensetaarten.nl verkoopt ze met haar bedrijf een keur aan Scandinavische taarten en gebak. Jeannette vindt het geweldig dat Lisbeth deze stap heeft durven zetten en dat ze hier aan de wieg heeft mogen staan van deze carrièremove.

 

http://www.nu.nl/tech/3548099/spotify-e-books-nederland.html