Wij werken in opdracht van de Provincie Gelderland en de Provincie Overijssel

Geplaatst door op met onderwerp

Medewerkers van WINO-bibliotheken vinden vanaf 1 december as. hun persoonlijke gegevens en interne bedrijfsinformatie terug op een nieuwe versie van ProfitWeb. 

Vanaf deze datum is InSite de plek waar je sneller en gemakkelijker verlof aanvraagt, declaraties indient en je persoonlijke HRM-dossier kunt bekijken. Ook het volledige handboek Personeel & Organisatie vind je voortaan terug op InSite.

Voor medewerkers is een uitvoerige InSite handleiding niet nodig, het gebruik spreekt voor het grootste gedeelte voor zich. Met de overgang van ProfitWeb naar InSite ontvangen alle medewerkers een brief met een eerste kennismaking met InSite. Die laat in het kort zien wat er allemaal mogelijk is in InSite.

Insite afbeelding
Instructiebijeenkomst leidinggevenden

Voor leidinggevenden is InSite de plek om aanvragen van hun medewerkers te beoordelen en overzichten te genereren. Zij hebben bovendien toegang tot extra informatie en taken in InSite. Om als leidinggevende goed de weg te vinden in InSite en het beoordelen in goede banen te leiden, hebben wij vier instructiemomenten gepland. In maximaal 1 uur tijd leggen wij de nieuwe manier van werken uit. De data voor deze instructies zijn:

  • donderdag 28 november van 10.00 – 11.00 uur, Bibliotheek Zwolle, Diezerstraat 80
  • donderdag 28 november van 14.00 – 15.00 uur, Bibliotheek Zwolle, Diezerstraat 80
  • dinsdag 3 december van 10.00 – 11.00 uur, Rijnbrink Groep locatie Nijverdal
  • dinsdag 3 december van 14.00 – 15.00 uur, RIjnbrink Groep, locatie Nijverdal

Wij adviseren alle leidinggevenden aanwezig te zijn bij één van deze instructiemomenten. Inschrijven kan via de onderstaande aanmeldbutton

Aanmeldingsformulier instructie InSite