Wij werken in opdracht van de Provincie Gelderland en de Provincie Overijssel

Geplaatst door op met onderwerp

Bibliotheek Deventer organiseert op 22 maart aanstaande het symposium: Grip op gastvrijheid. 

Aandacht voor gastvrijheid is al lang niet meer beperkt tot hotels en restaurants. Overal waar dienstverlening een rol speelt is gastvrijheid van belang. Gastvrijheid is iets waar een organisatie zich mee kan onderscheiden. Ook in Bibliotheken krijgt gastvrijheid terecht steeds meer aandacht. Maar hoe geef je invulling aan gastvrijheid? Hoe kan je als organisatie gastvrij zijn? Weten we eigenlijk wel precies wat gastvrijheid is? En wat ervaren onze gasten eigenlijk als gastvrij? De Bibliotheek Deventer organiseert op 22 maart het symposium: Grip op gastvrijheid. 

Op basis van haar promotieonderzoek naar de beleving van gastvrijheid deelt Ruth Pijls (Hoofddocent/Onderzoeker van Saxion Hospitality Business School) de laatste inzichten over gastvrijheid. Nieuwe kennis en voorbeelden maken het begrip gastvrijheid concreet. Met de inzichten uit het promotie onderzoek gaan de deelnemers van het symposium in een workshop aan de slag met hoe gastvrijheid kan worden vertaald naar tastbare aspecten van de organisatie. De workshops vinden plaats in co-creatie met Saxion, de Hostmanship Group, Rijnbrink en de Bibliotheek Deventer.

De Bibliotheek Deventer (genomineerd als Beste Bibliotheek 2019) ontvangt u graag op 22 maart vanaf 09.30 uur. U bent van harte welkom in onze nieuwe Bibliotheek, Stromarkt 18 te Deventer.

Het symposium is gratis te bezoeken voor medewerkers, staf en management van (bibliotheek)organisaties met een hart voor dienstverlening.

Inloop vanaf 09.30 uur, aanvang om 10.00 uur en afsluitende netwerk lunch om 13.00 uur.

Aanmelden en info, graag per mail via ovv Grip op Gastvrijheid.