Datum
In overleg

Trainingen eigenaarschap en resultaatgericht werken

E-learning

Wil je leren hoe je meer uit jezelf of je team haalt? Wil je werken aan je lerend vermogen, zelfvertrouwen, pro-activiteit, resultaatgerichtheid en andere factoren van eigenaarschap? Dan is één van onderstaande trainingen wellicht iets voor jou of jouw team.

Voor wie?

(Bibliotheek)medewerkers, vrijwilligers, leidinggevenden en teams

Programma

Performance Matters biedt 3 trainingen aan over eigenaarschap.

1. Training Resultaatgericht Werken voor medewerkers

Je hebt eigenaarschap nodig om je doelen en resultaten te behalen. Maar als je heel eerlijk bent komt niet (altijd) alles uit de verf en vindt je het best lastig jezelf te sturen en organiseren. De training Resultaatgericht Werken helpt je hierbij. De training is bedoeld voor medewerkers die hun eigenaarschap en zelfsturing willen versterken om in hun werk de resultaten te realiseren, die ertoe doen. Je krijgt tools, inzichten en technieken om nog meer het heft in eigen handen te nemen en succesvol te zijn. Voor meer informatie en inschrijving zie https://performancematters.nl/trainingen/resultaatgericht-werken.

2. Training Resultaatgericht Leidinggeven

Hoe ontwikkel en versterk je de resultaatgerichtheid en het eigenaarschap bij anderen? Hoe coach je medewerkers op het behalen van resultaten? Voor leidinggevenden is er de training Resultaatgericht Leidinggeven. Na de training ben je in staat een resultaatgericht (coach)gesprek te voeren met je medewerker, waardoor je de betrokkenheid en het leervermogen van de ander verhoogt. Het uitgangspunt hierbij is ‘hoe kan ik de ander laten schitteren?’. Je wilt als leidinggevende dat medewerkers zich ontwikkelen in hun werk. Dat ze plezier hebben in hun werk. En daar heb je als leidinggevende de sleutels voor in handen. Voor meer informatie en inschrijving zie https://performancematters.nl/trainingen/resultaatgericht-leidinggeven.

3. Training Teameigenaarschap

Om succesvol te zijn, heb je anderen nodig. Hoe kun je als team succesvol zijn in het behalen van de teamdoelen? Hoe werk je effectief met elkaar samen? Hoe maak je gebruik van elkaars kwaliteiten? Hoe versterk je het onderlinge vertrouwen en veiligheid om elkaar feedback te geven en aan te spreken? Performance Matters begeleidt teams met het oppakken van teameigenaarschap om zo succesvol te zijn, zie https://performancematters.nl/maatwerk/teamontwikkeling-in-company.

Investering

De training voor medewerkers bestaat uit 4 (online) dagdelen en bedraagt €850,- ex BTW.
De training voor leidinggevenden bestaat uit 4 (online) dagdelen en bedraagt €925,- ex BTW.
Voor de training teameigenaarschap wordt op verzoek een offerte gemaakt.

Aanmelden

Inschrijven voor de training voor medewerkers en leidinggevenden kan via bovenstaande links.
Wil je meer weten over in company mogelijkheden en/of heb je interesse in de training over teameigenaarschap? Neem dan rechtstreeks contact op met Bas Pons van Performance Matters, mail: bas@performancematters.nl of bel 06 21 24 29 15.

Meer informatie

Je kunt rechtstreeks contact opnemen met Performance Matters via bovenstaande gegevens.
Voor referenties of overige vragen kun je Rijnbrink benaderen via: campus@rijnbrink.nl.