Datum
do 9 december
Tijd
13:30 - 15:30 uur
Locatie
Online

Online themabijeenkomst Hoe Dan? Taal en Werk

Open inschrijving

Het Kennisplatform Gelderland Geletterd organiseert de online themabijeenkomst Hoe Dan? Taal en Werk. Wat zijn goede partners om mee samen te werken om de werkgever én de werknemer te bereiken? Welke leervragen zijn er? Wat werkt wel en wat juist niet? Laat je inspireren door boeiende gastsprekers en praktijkvoorbeelden.

Programma

Hoe kom je in gesprek met een werkgever die het al druk genoeg heeft? En als er dan contact en een gezamenlijke ambitie is: hoe werk je dan succesvol samen? Tijdens de online themabijeenkomst Hoe dan? Taal en Werk gaan we actief op zoek naar praktische handvatten. Dit doen we aan de hand van voorbeelden uit de praktijk.

Een greep uit het programma:

  • We kennen de vakbonden allemaal, maar wat doen zij voor de werknemers op het gebied van leren? De FNV laat het zien.
  • Hoe ontdek je wat werkgevers en werknemers nodig hebben om met jou een gezamenlijk avontuur aan te gaan? We horen hoe Rozet dit aanpakt in Arnhem en Duiven.
  • Het Sectorinstituut Transport en Logistiek helpt werknemers en werkgevers met elkaar in beweging te komen en te blijven. Wat leren we uit hun praktijk?
  • Samenwerking gemeente – welzijn – Bibliotheek – Hoe WERKT dit in Zutphen? Perspectief Zutphen, Gelre Werkt en het Taalhuis werken samen in het project Buurtservice.

Aanvullende informatie

Voor wie?
Voor werkgevers, professionals van provincie, gemeenten, bibliotheken, onderwijs, zorg- en welzijnsorganisaties en andere betrokkenen met aandacht voor geletterdheid en werk.

We organiseren de bijeenkomst online. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je de digitale link.

Kosten
Deze bijeenkomst wordt mogelijk gemaakt door het provinciale programma Gelderland Geletterd, waardoor er geen kosten aan verbonden zijn.

Aanmelden

Je kunt je voor dit programma tot 1 december aanmelden.

Direct aanmelden