Datum
21 en 29 november en 8 december
Aantal deelnemers
5 – 12
Bijzonderheden
Diverse locaties!

Netwerksessie Vervolg Lokaal Plan – Subsidie Digitaal Burgerschap

Bijeenkomst

In 2022 werken we met de Overijsselse bibliotheken samen aan Digitaal Burgerschap. Met de Subsidie Digitaal Burgerschap Overijssel experimenteren we met een programmering rondom digitalisering en technologie, passend bij de lokale omgeving. Tijdens deze netwerksessie kijken we terug naar de uitgevoerde activiteiten, de resultaten van de metingen en bespreken hoe we vervolg gaan geven de lokale plannen.

Let op: we organiseren deze netwerksessie op verschillende tijden:

    • 21 november 09.00 – 10.30 uur – Bibl. Deventer
    • 29 november  15.00 – 16.30 uur – ZINiN, Bibl. Nijverdal
    • 8 december 15.00 – 16.30 uur – Bibl. Steenwijk

Programma

Tijdens deze netwerksessie kijken we terug naar de uitgevoerde activiteiten, de resultaten van de metingen en bespreken hoe we vervolg gaan geven de lokale plannen.

Aanvullende informatie

Voorbereiding
Neem je lokale plan en de resultaten van de metingen die je hebt gedaan bij de uitgevoerde activiteiten mee.

Locatie
Het liefste doen we de netwerksessie fysiek bij de genoemde bibliotheken. Mocht vanwege pandemische redenen de sessie digitaal plaats moeten vinden, dan is dat via Teams.

Spelregels subsidie
Om in aanmerking te komen voor het programmabudget van 2000 per bibliotheekstichting, is een actieve bijdrage aan het netwerk van Overijsselse bibliotheken een vereiste. Als bibliotheek ben je dus aanwezig bij minimaal één netwerksessie Lokaal Plan, bij minimaal één netwerksessie Programma en minimaal één netwerksessie Vervolg Lokaal Plan. De Netwerksessie Effectmetingen is optioneel.

Aanmelden

Je kunt je voor dit programma aanmelden tot 16 november.

Direct aanmelden