Datum
do 23 juni
Tijd
15:00 - 16:30 uur
Aantal deelnemers
5 – 12
Bijzonderheden
Locatie: we streven naar fysiek bij een Bibliotheek (n.t.b. welke), indien dit niet kan gaan we online.

Netwerksessie Effectmetingen – Subsidie Digitaal Burgerschap

Bijeenkomst

In 2022 werken we met de Overijsselse bibliotheken samen aan Digitaal Burgerschap. Met de Subsidie Digitaal Burgerschap Overijssel gaan we experimenteren met een programmering rondom digitalisering en technologie, passend bij de lokale omgeving. Tijdens deze netwerksessie gaan we aan de slag met het meetplan om de effecten te meten van de activiteiten.

Programma

Tijdens deze netwerksessie ligt de focus op het maken van een meetplan. In het najaar worden de activiteiten uitgevoerd. Op welke manier kunnen we de effecten van deze activiteiten meten?

Aanvullende informatie

Voorbereiding
Neem je lokale plan mee met bijpassende activiteiten die je gaat uitvoeren.

Locatie
Het liefste doen we de netwerksessie fysiek bij een bibliotheek. Welke dat is, wordt nader bepaald. Mocht vanwege pandemische redenen de sessie digitaal plaats moeten vinden, dan is dat via Teams.

Spelregels subsidie
Om in aanmerking te komen voor het programmabudget van 2000 per bibliotheekstichting, is een actieve bijdrage aan het netwerk van Overijsselse bibliotheken een vereiste. Als bibliotheek ben je dus aanwezig bij minimaal één netwerksessie Lokaal Plan, bij minimaal één netwerksessie Programma en minimaal één netwerksessie Vervolg Lokaal Plan. De Netwerksessie Effectmetingen is optioneel.

Aanmelden

Je kunt je voor dit programma  tot 18 juni  aanmelden.

Direct aanmelden