Datum
wo 9 november
Tijd
09:30 - 16:00 uur
Locatie
Hunneperkade 70
Deventer
Aantal deelnemers
10 – 25

Deeldag Digisterker en Oefenen.nl

Open inschrijving

Ben jij in jouw Bibliotheek betrokken bij (het coördineren van) de cursussen van Oefenen.nl en Digisterker? Wil jij je laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen, geïnspireerd raken door andere bibliotheken en kennis delen met elkaar? Neem deel aan de gecombineerde deeldag van Oefenen.nl en Digisterker.

Voor Digisterker valt deze deeldag voor Gelderland en Overijssel onder de landelijke reeks Digisterker-deeldagen.

Programma

Tijdens de deeldag op 9 november is er aandacht voor de nieuwe ontwikkelingen bij Digisterker en Oefenen.nl, mogelijkheid voor het uitwisselen van kennis en gelegenheid om je te laten inspireren door (ervaringen van) andere bibliotheken.

‘s Ochtends gaat de deelsessie van Stichting Digisterker in op de laatste ins & outs van het lesprogramma DigiVitaler en er wordt ingezoomd op samenwerking met (zorg)partners. Daarna hoor je meer over het lesprogramma Digisterker – Werken met e-overheid en ga je met collega’s brainstormen hoe je daar een boost aan kunt geven. De ochtend wordt afgerond met tips over een soepele aansluiting tussen Klik en Tik en Digisterker.

In de middag wordt er in de deelsessie van Oefenen.nl ingezoomd op de vernieuwde Klik & Tik de Basis en overige Klik & Tik programma’s. Daarna zal worden ingegaan op Taalklik, een taalcomponent om deelnemers beter te laten werken met Klik & Tik (een project samen met het ITTA), de begeleiding van deelnemers via het volgsysteem en is er speciale aandacht voor de digitale vaardigheden & ouderen.

De sprekers van Digisterker en Oefenen.nl zijn Chantal Venema (Medewerker Dienstverlening & Relatiebeheer Digisterker), Anne-Lies Schrijvers van de Peppel (Projectmanager Oefenen.nl) en Ben Vaske (Creatief Directeur Oefenen.nl).

Aanvullende informatie

De dag is bedoeld voor coördinatoren Digisterker en/of Oefenen.nl van bibliotheken in Gelderland en Overijssel

Er zijn geen kosten verbonden aan het programma. De deeldag inclusief koffie/lunch wordt betaald vanuit het netwerkprogramma.

Aanmelden

Je kunt je voor dit programma tot 25 oktober  aanmelden.

Direct aanmelden