Het coronavirus stelt iedereen voor een uitdaging. Bij Rijnbrink hebben we verschillende maatregelen genomen en acties opgepakt. We volgen hierbij altijd de algemene richtlijnen van het RIVM en de overheid.

Kantoorbezoek

We maakten in juni 2020 een filmpje over hoe je veilig terecht kunt in ons gebouw. Deze maatregelen gelden nog steeds.

Alternatieve dienstverlening

Toen de bibliotheken gesloten waren, was het aanbieden van alternatieve dienstverlening  voor bibliotheken voor ons prioriteit nummer 1. Rijnbrink heeft onder meer gewerkt aan de volgende vraagstukken:

In de culturele sector heersen grote zorgen over de gevolgen van de coronacrisis. De impact van het coronavirus op culturele instellingen en zzp’ers is groot. Gedupeerden vragen zich af welke maatregelen er getroffen worden om hen door de crisis heen te loodsen. Onderstaand document geeft een beeld van waar gemiste inkomsten of financiële schade gemeld kunnen worden.

pdfOverzicht_Cultuur_v_23-04-20

Cultuureducatie

Heb je vragen over cultuureducatie thuis, doorbetaling van kunstvakdocenten of is er iets anders dat je hen wilt voorleggen naar aanleiding van de coronacrisis? Neem dan gerust contact op.

Dienstverlening Musidesk

Bij Musidesk draait de dienstverlening door. Er is leenverkeer mogelijk en we zijn open voor bezoekers.

Werkgeverschap

Rijnbrink is niet alleen werkgever van medewerkers van Rijnbrink, maar ook van medewerkers van een aantal bibliotheken. Ons HRM-team adviseert directies en leidinggevenden van bibliotheken. Sommige werkgeverszaken worden landelijk door de VOB opgepakt. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.